-
מיקס מיני קישים
החל מ: 120 ₪ -
מיני טורטיות במגוון מילויים
החל מ: 150 ₪ -
מגש מיני קיגל ירושלמי
החל מ: 180 ₪ -
מיני לזניות
החל מ: 120 ₪ -
לביבות ירק עשירות
החל מ: 140 ₪ -
כדורי ארנצ'יני בפנקו - כ 25 יח'
מחיר: 240 ₪ -
טבעוני
ספרינג רול מנהטן
החל מ: 180 ₪ -
בושה איטלקי גבינות בוטיק
החל מ: 120 ₪ -
גלילות חצילים במילוי גבינות
החל מ: 170 ₪ -
לביבות כרישה ועשבי תיבול
החל מ: 140 ₪ -
מיני תפו"א בדולינה במילוי גבינת שמנת - כ 30 יח'
מחיר: 220 ₪ -
כדורי גבינה, חמוציות, עשבי תיבול ואגוזים
החל מ: 140 ₪ -
לביבות בטטה
החל מ: 140 ₪ -
קסדייה תרד אותנטית - כ 24 יח'
מחיר: 220 ₪ -
לביבות עדשים ועשבי תיבול ללא גלוטן
החל מ: 180 ₪ -
סלסלאות קדאיף, גבינת שמנת וממרח עגבניות מיובשות
החל מ: 120 ₪ -
נשנושי סלמון
החל מ: 120 ₪ -
מיקס מיני פשטידות
החל מ: 120 ₪ -
בושה איטלקי פטריות מוקפצות ומוצרלה
החל מ: 120 ₪ -
פחזניות מלוחות במגוון מילויים
החל מ: 120 ₪ -
מיני פיצות
החל מ: 96 ₪ -
כיסוני פילו במילוי גבינות ואנטיפסטי
החל מ: 120 ₪ -
מיני פוקצ'ות
החל מ: 140 ₪ -
מיקס מיני מאפים מלוחים
החל מ: 75 ₪ -
טבעוני
קראסט שמפיניון - 27 יח'
מחיר: 200 ₪ -
שיפודי גאודה - 20 יח'
מחיר: 180 ₪ -
מארז פיקניק מפנק
החל מ: 899 ₪ -
שקשוקיות פרימיום - 15 יח'
מחיר: 240 ₪ -
מיני חצ'פורי - 18 יח'
מחיר: 290 ₪ -
טבעוני
מיני סלסלאות אגרולים
החל מ: 180 ₪ -
ברוסקטות בוטיק בשלל טעמים - 24 יח'
מחיר: 220 ₪ -
טבעוני
ביסוני גוואקמולי
החל מ: 140 ₪
פינגר פוד- הבחירה המושלמת לאירוע אקסקלוסיבי נוצץ ומהוקצע
צמד המילים "פינגר פוד" מוביל את דמיוננו אל עבר פנטזיה חלומית של אירוע אקסקלוסיבי נוצץ ומהוקצע, שבה אנחנו אוחזים בכוס שמפניה גבוהה ומתהלכים באלגנטיות בין באי האירוע, תוך כדי טעימת נגיסים מיניאטוריים בטעמים שמימיים, כל נגיס בטעם אחר ובמרקם שונה לחלוטין. "פינגר פוד" הן הכינוי הלועזי שהוענק למנות מיניאטוריות שניתן לאחוז ביד ולאכול בקלילות בין משפט למשפט, בזכות גודלן הקטן.
מנות קטנות ועשירות, אלגנטיות ומוקפדות
טעם הפינגר פוד דורש עזות ודומיננטיות, כזו המחלחלת עם כל ביס במורד הגרון וממלאת את הגוף בתחושה נפלאה. הפינגר פוד נחשב לפתרון האופטימלי לאירועים קלאסיים בהם עולה הצורך במנות קטנות ועשירות, אלגנטיות ומוקפדות, כמו כנסים, השקות, מסיבות אירוסין, קבלות פנים וכדומה.
קונדיטוריית נוגטין מציעה מבחר עשיר של פינגר פוד מלוח כגון כיסונים מבצק פילו במילוי ירקות אנטיפסטי, שיפודי סלמון מהודרים בציפוי שומשום יפני ובליווי רוטב איולי, ברוסקטות אישיות בשלל טעמים בהתאם לבחירתו של הלקוח, וכן מיני בושה איטלקי במילוי גבינת שמנת וכדורון מוצרלה בעיטורי ירקות, לביבות עדשים וטחינה ועוד.
פתרון מושלם לאירועים אקסקלוסיביים שמצריכים אירוח מוקפד ואלגנטי
מאחר ומדובר במנות קטנטנות במיוחד, חשוב להקפיד שהן תעוצבנה באופן השובה את העין ובמראה שמעורר את בלוטות הטעם ומעלה את רמת הציפיות. כמו כן, חשוב שטעמן של המנות הקטנות והמוקפדות הללו יהיה עשיר ודומיננטי באופן שמלווה בתחושה נפלאה. מגשי הפינגר פוד נחשבים, כאמור, לפתרון מושלם לאירועים קלסיים ואקסקלוסיביים, שמצריכים אירוח מוקפד, עשיר ואלגנטי, כגון השקות, כנסים, קבלות פנים, כמו גם חתונות, מסיבות אירוסין, מסיבות ברבת מצווה, בריתות וכן הלאה.
פינגר פוד נשנושי שמנת וקוויאר
קונדיטוריית נוגטין מציעה מגוון עשיר ואיכותי של פינגר פוד בטעמים שונים כגון מגשי סושי, טורטייה במבחר מילויים משובחים, מגשי מיני-קישים העשויים במיקס של טעמים עשירים, כמו גם שיפודי סלמון מהודרים, מיני בושה איטלקי, מיני פיצות ומיני פשטידות.
אחת מהמנות המומלצות והחמות ביותר מבית קונדיטוריית נוגטין היא נשנושי שמנת וקוויאר. מדובר במגש יפהפה של כריכוני גבינה מלוחה, במילוי גבינת שמנת ובעיטורי קוויאר. הנשנושים מוגשים בעיצוב מרהיב כמעין עוגות אישיות ומסודרים מעל למגש מהודר מוכן כבר להגשה.
אפשרות נהדרת נוספת היא כיסוני אנטיפסטי וגבינות. מדובר בכיסונים שעשויים מבצק פילו משובח וממולאים בגבינות וירקות אנטיפסטי. הכיסונים מסודרים מעל למגש כסוף ומגיעים כשהם ארוזים בתוך קופסת קרטון.
זוכרים שהייתם קטנטנים וצעקו עליכם "אל תאכלו עם הידיים! בשביל זה קיימים הכף, הסכין והמזלג?" ובכן, מסתבר שאבא-אמא לא תמיד יודעים הכל הרבה יותר טוב... כיום, פינגר פוד נחשב לאחד מלהיטי האירוח, ויודעים מה? צדקתם כבר אז - המזון הרבה יותר טעים כשאוכלים אותו עם הידיים, במנות קטנות, שמתאימות בול לביס אחד. פינגר פוד, בעיקר כאשר הוא מוצע במגשי אירוח מהודרים על ידי קונדיטוריה המתמחה בתחום, כמו נוגטין, למשל, יכולים להוות את פתרון האירוח המושלם לאירועים פרטיים או עסקיים.
מה הופך את הפינגר פוד לכל כך מוצלח?
כמעט בכל חוויה שאנחנו עוברים, משתתפים חמישה החושים שלנו - חוש הטעם, חוש הריח, חוש המישוש, חוש השמיעה וחוש הראיה. ככל שיותר חושים מעורבים בחוויה מסוימת, כך עוצמתה, השפעתה והדרך בה היא נחקקת בזיכרוננו גדולות יותר. עד לפני עשורים לא רבים, אכילה נחשבה לפעולה רוטינית שאנחנו עושים מספר פעמים ביום, על מנת לקיים את גופנו. בתקופה ההיא, גינינו את ה"נהנתנות" של היוונים והרומאים העתיקים, וההדוניזם בו נהגו בנוגע לאוכל, נחשב לבלתי מקובל. עם השנים והתבססות התובנה כי לאושר ישנו מקום משמעותי לא רק בבריאות הנפשית שלנו, אלא גם בבריאותנו הגופנית, הלך וגבר הצורך להפוך גם פעולות שגרתיות והכרחיות כאכילה, לחוויה המשתפת את מרבית החושים שלנו.
חוזרים לחוות חוויות במלוא עוצמתן
ולמרות זאת, דרך האכילה המערבית הגורסת כי נימוס באכילה מחייב שימוש בסכו"מ, מנע מאיתנו שימוש באחד מהחושים החשובים ביותר שלנו, המישוש. פרט למספר מזונות יוצאי דופן, כמו פולקע של עוף, למשל, עדיין, היה מצופה מאנשים בוגרים לאכול את מזונם מבלי שהם נוגעים בו בידיהם. ההדגשה על "אנשים בוגרים" הינה מכוונת, מאחר ואחד משלבי ההתפתחות של הפעוט מאפשר לו אכילה בידיים, כדי לחשוף אותו למגע במזון שלו. זאת, כמובן, כשלב בדרך ללמד אותו שימוש בכף או במזלג. הסיבה כי פינגר פוד כל כך טעים לנו, היא כי הוא מכניס לחוויה גם את חוש המישוש, והמגע במזון משלים לנו את הפיסה החסרה בפאזל החוויתי שלנו.